Selasa, 18 April 2017

Buka Akaun RHB Dan Maharani

Hari ini, hari offday. Tidak banyak perkara yang dilakukan. Hanya pergi RHB Bank dan jalan jalan cuci mata, ditemani isteri tercinta.

Buka akaun RHB Bank pun sebab terpaksa. Kerana hanya bank ini yang ada kerjasama sepenuhnya dengan Paypal. Mahu berjinak jinak dengan ebay, jadi kenalah buat akaun Paypal.

Lepas tu, window shoping kat Center Point, Kota Kinabalu. Beli maharani, ikutkan hati, nak beli online, tapi stock selalu sold out, jadi mahu tidak mahu, beli sajalah sebab sudah janji dengan isteri.

Lepas tu, duduk duduk dekat growball bowling center. Layan karip dan minkaffe. Itu sajalah. Tak kan semua benda pun nak cerita. Sekian.

Tiada ulasan:

Perkara Yang Saya Lakukan Jika Menjadi Majikan

Bukan angan angan, tapi impian. Manalah tahu satu hari nanti saya akan membuka perniagaan sendiri dan mempunyai ramai pekerja, maka perkara ...