Khamis, 27 April 2017

Tukang Masak Jana RM36,380 Secara Online

Sambil merayau kat facebook,  tiba-tiba terbaca kisah seorang pemuda sabahan yang cute nih. 

Dulu,  dia kerja di singapura sebagai tukang masak.
Kerja di singapura nih, gaji besar,  tapi mungkin kerana tekanan kerja, dia ambil keputusan ikut kawan buat bisnes tapi gagal.
Lepas tu,  dia belajar benda baru,  dan akhirnya berjaya menjana RM36,380 secara online. Ikuti kisah dia di kejayaanaffiliate.com(klik). 

18 ulasan:

Amirul berkata...

Kalau kita usaha, tiada yg mustahil kalau kena dengan cara

rujukan berkata...

saya dah kenal dia ni, memang hebat dalam affiliate

Ronaldmohoni berkata...

Amirul@ betul tu.
Rujukan@ saya baru kenal dia nih.

Fuzy Hamid berkata...

wahh...terbaik dia ni

Mrs Pip berkata...

wah, hebat boleh jana income melalui affiliate ...
mrs pip memang zero ilmu bab ni...

ai berkata...

hebat.. yang penting usaha..

Shahida Dzulkafli berkata...

Dasyat.. Dengan Affliate je ye dia buat income..

sayidah napisah berkata...

perghh nak gak jadi macam dia hahaha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

wahh ,menarik

Ella Suhaila berkata...

terbaiklahh :)

W a n a Eiskay berkata...

Wahhh hebat..

Princess Serra berkata...

wah banyaknya!

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hebat nyer dia nih ...

Nisha berkata...

fuhh bestnya.

Asha Lya berkata...

Usaha tangga kejayaan

Syah BaNu berkata...

wow, terbaik...

Noor Akma berkata...

Wah, hebat... :)

Shahida Halim berkata...

hebat!

First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com