Jumaat, 28 April 2017

Tukang Masak Jana RM36,380 Secara Online

Sambil merayau kat facebook,  tiba-tiba terbaca kisah seorang pemuda sabahan yang cute nih. 

Dulu,  dia kerja di singapura sebagai tukang masak.
Kerja di singapura nih, gaji besar,  tapi mungkin kerana tekanan kerja, dia ambil keputusan ikut kawan buat bisnes tapi gagal.
Lepas tu,  dia belajar benda baru,  dan akhirnya berjaya menjana RM36,380 secara online. Ikuti kisah dia di kejayaanaffiliate.com(klik). 

33 ulasan:

Amirul berkata...

Kalau kita usaha, tiada yg mustahil kalau kena dengan cara

rujukan berkata...

saya dah kenal dia ni, memang hebat dalam affiliate

Ronaldmohoni berkata...

Amirul@ betul tu.
Rujukan@ saya baru kenal dia nih.

Fuzy Hamid berkata...

wahh...terbaik dia ni

Mrs Pip berkata...

wah, hebat boleh jana income melalui affiliate ...
mrs pip memang zero ilmu bab ni...

ai berkata...

hebat.. yang penting usaha..

Shahida Dzulkafli berkata...

Dasyat.. Dengan Affliate je ye dia buat income..

sayidah napisah berkata...

perghh nak gak jadi macam dia hahaha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

wahh ,menarik

Ella Suhaila berkata...

terbaiklahh :)

W a n a Eiskay berkata...

Wahhh hebat..

Princess Serra berkata...

wah banyaknya!

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hebat nyer dia nih ...

Nisha berkata...

fuhh bestnya.

Asha Lya berkata...

Usaha tangga kejayaan

Syah BaNu berkata...

wow, terbaik...

Noor Akma berkata...

Wah, hebat... :)

Shahida Halim berkata...

hebat!

That Azie berkata...

wow...tidak mustahil kalau kita berusaha kan

Husna Izzati berkata...

hebat, kerana usaha yang tidak putus2 dia menjadi seorang yang berjaya

Zafirah Nazri berkata...

wow hebatnya dia

JAMIL HASHIM berkata...

hebat

Nur Musfirah berkata...

Hebat dia ni '

Kak Yong berkata...

Gigih berusaha demi masa depan yang cerah.
Susah sedikit takpe asalkan kita senang dikemudian hari.

Cekgu Norazimah berkata...

Hebatnya dia ni

Siti Rohaida Yusof berkata...

Wow..hebatnya dia

farhanna jafri berkata...

tak pernah kenal pula siapa dia tapi memang hebat lah kalau pendapatn 5 angka!

Najah Mustapa berkata...

Wow!!! menginspirasikan

Miss Mulan berkata...

fuhh, dasyat tu..

Shafyqah Azry berkata...

fuh hebatnya! suka tengok orang berjaya :)

galaksi viral berkata...

Usaha tangga kejayaan. Itulah keyword kejayaan dalam hidup. Terbaik semua. :)

Amer Ridzuan berkata...

Oneday I will be that success too ! :)

fiefi ismail berkata...

contoh terbaik ,untuk tidak mudah putus asa.

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Rupa-rupanya Lazada Malaysia sedang melaksanakan Online Revolution Sales dari 11 November 2017 hingga 14 Disember 2017. Kepada kaki shopping...