Selasa, 3 Oktober 2017

Dapatkan CashBack Dari Shopback

Alamak, lama tidak update blog. Tidak apa, hari ini saya nak update blog. Ya, hari ini saya hendak bercerita tentang Shopback. Apa itu shopback? mengikut pemahaman saya, shopback adalah laman web yang memberikan cashback apabila kita membeli belah secara online di laman web melalui laman web shopback.

Contohnya, kita membeli belah secara online di laman web lazada melalui laman web shopback. kita beli baju harga RM100, dapat cashback 6% hingga 8.5%, iaitu RM6.00 hingga RM8.50 (bergantung kepada perubahan), bukan diskaun, tapi cashback, Rm8.50 ini dikembalikan apabila memenuhi syarat shopback.

Pengalaman, saya tidak pernah beli baju, tapi saya beli reload di laman web lazada melalui laman web shopback. beli reload digi RM10 dapat cashback RM0.60 (bergantung kepada perubahan). Ronaldmohoni, ko gilakah, RM0.60 sikit saja mah? woi, yang penting ada mah, daripada beli di kedai reload, habuk pun tiada, beli melalui shopback dapat cashback.

Melalui Shopback, macam-macam cashback kita boleh dapat, naik GrabCar pun boleh dapat cashback, beli tiket MAS pun boleh dapat Cashback, macam-macam lagilah. Syarat minimum nak cashout, RM10.00. Ok, emm, rasanya cukup kot penerangan ringkas dari saya, berminat boleh terjah dan daftar di ShopBack.Com (Klik). Jangan risau, pendaftaran percuma. ok, bye.

17 ulasan:

sabree hussin berkata...

Kumpul dulu, nanti lama-lama jadi banyak juga tu :)

mamapp berkata...

Wow untungnye ye.. nanti nak try juga laa

Fuzy Hamid berkata...

bagus kan Shopback ni..

Mrs Pip berkata...

best shopback ni, shopping shopping ada penjimatan...

ai berkata...

Memang berbaloi shopback..

Shahida Dzulkafli berkata...

Sha suka guna shopback nie.. untung dapat cashback balik bila membeli belah..

sayidah napisah berkata...

wahhh berbelanja tapi dapat juga untung sikit dari perbelanjaan tersebut. daebak! :)

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

pernah dengar tentang shopback ni

Ella Suhaila berkata...

menarikk..

W a n a Eiskay berkata...

Okay nanti nak try jugak :D

Princess Serra berkata...

tak pernah try lagi huhu

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Belum pernah cuba lagi ... Terima kasih di atas maklumat ini ...

Nisha berkata...

tak pernah cuba lagi , tapi ada dgr sebelum ni

Asha Lya berkata...

Pernh dgr, blh try

Syah BaNu berkata...

wow bestnya..tapi belum pernah try lagi..

Noor Akma berkata...

Owesome... :)

Shahida Halim berkata...

wah.. kena cuba ni

First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com