Khamis, 25 Januari 2018

Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.Com

Sejak kebelakangan ini, saya agak sibuk. Sibuk dengan kerja, sibuk dengan isteri, sibuk dengan blog yang lain, sibuk dengan onexox dan macam-macam lagi. Namun semua itu tidak boleh dijadikan alasan untuk tidak mencoret sesuatu diblog ini. Dalam kesibukan, saya terbaca status rakan blogger di FB iaitu saudara Elihjapahar. Dia sedang menganjurkan satu lagi giveaway iaitu Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.Com.


Tahun 2017, saya kembali semula dalam dunia blogging, tanpa dirancang dan sekadar mengisi masa lapang. Di tahun 2018 ini, saya berazam untuk membangunkan 3 blog baru dan berharap mampu menjana pendapatan darinya.

Selain itu, saya juga berazam untuk berkongsi kelebihan simkad onexox kepada blogger, apa itu onexox bolehlah terjah www.onexoxautopilot.com/onexoxprepaid. Saya suka simkad ini sebab jimat.

Yang terakhir ialah saya akan belajar benda baru iaitu mobile apss developer. Saya rasa sudah tiba masanya itu belajar benda ini kerana saya yakin apps akan menjadi sangat penting satu ketika nanti. Saya harap azam ini akan tercapai di tahun 2018. Sekian.

3 ulasan:

Elih Japahar berkata...

Saya pun sangat berminat nak belajar mobile Apps developer ni..berangan-angan juga nak buat apps sendiri..nanti rojer2 saya kalau ada seminar atau kursus hehe..

Btw, terima kasih sudi join GA simple saya ni. Semoga bertuah nanti!

sHaRiNa eLyaNa berkata...

gud luck untuk azam tahun ini
jemput baca sha punya azam juga hee
http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

Azah Rahaman berkata...

singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) http://www.azahrahaman.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Akhirnya kita bertemu lagi. Kali ini saya ingin berkongsi tentang sale besar-besaran di Lazada. Lazada kembali lagi dengan Lazada 11.11 Blo...