Selasa, 12 Jun 2018

Buat Duit Dengan Shopee

Agak lama juga saya tidak mengupdate blog ini. Pendek cerita saya sibuk, namun saya cuba untuk luangkan masa, mencoretkan sesuatu, di sini.

Ya, baru baru ini saya terjebak dengan shopee, sebagai pembeli, yang membeli apa sahaja yang diingini. Dalam erti kata yang lain, saya curang dengan lazada, dan beralih ke shopee. Mungkin kerana harga yang kadang kala terlalu murah dan tidak masuk akal, tetapi benar.

Yang menariknya, jika ada kemahuan, kita mampu buat duit dengan shopee sebagai penjual, tanpa melalui prosedur yang ketat. Tetapi untuk merialisasikan semua ini, kita perlulah belajar sekurang kurangnya teknik asas dan salah seorang rakan facebook saya telah membocorkan rahsia beliau menjana Rm40,888 dalam tempoh 3 bulan, info lanjut bolehlah terjah di teknikrahsiashopee ( klik)

8 ulasan:

Mrs Pip berkata...

saya pun rasa nak curang dgn lazada ...

farhanna jafri berkata...

wahhhh banyaknya!

Shafyqah Azahar berkata...

sha dah lama tak order kat lazada haha mmg semua shopee je

lullabyssz berkata...

wah banyak nya!

ShirVen berkata...

Salam, slmt hari raya. Follow done

Lama dh curang ngan lazada, mcm shopee lagi murah

Mia Liana berkata...

wahhhh.... terbaik sangat ni...

syiera firdaus berkata...

Banyaknyaaa

JAMIL HASHIM berkata...

wow hebat...

Ronaldmohoni.com Hari Raya Aidilfitri 2018 Giveaway

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dari saya. Saya mohon maaf seandainya ada blogger atau pembaca yang tersinggung dengan tulis saya di ...